Novinky a zajímavosti

Sorbents blog

Ing. Martin Hubner

Rockování se SORBENTS

Dne 19.6.2021 se v rámci "Pěnčínských slavností" uskutečnil koncert rockové kapely Žízeň. Zazněly skladby světových skupin Lynyrd Skynyrd, The Rolling Stones, The Beatles a několik písní z alba The Wall od skupiny Pink Floyd. Počasí se vydařilo a koncert navštívilo mnoho spokojených návštěvníků. Patronát nad vystoupením kapely Žízeň převzala společnost SORBENTS s.r.o. - filtrační a čerpací technika, prodej aktivního uhlí.

Ing. Martin Hubner

SORBENTS s.r.o. nadále podporuje mladé sportovce

V sobotu 20.10.2018 se uskutečnil přespolní běh v Huntířově nad Jizerou a zároveň proběhlo vyhlášení krajského poháru Libereckého kraje v přespolních bězích - podzim 2018. Naše společnost byla opět při tom a jsme rádi, že i díky naší podpoře roste počet mladých úspěšných běžců na lyžích v Libereckém kraji. Možná z některých z nich vyrostou naši noví olympionici :-).

Ing. Artur Prášek

Prodáváme aktivní uhlí do všech filtrů, filtrační a čerpací techniku - definice aktivního uhlí

SORBENTS s.r.o. - prodej aktivního uhlí pro vodní i vzduchovou filtraci, dodávky filtrační technologie, čerpací techniky. Definice aktivního uhlí - aktivní uhlí (adsorpční uhlí) je produkt vyráběný z uhlí, dřeva nebo kokosových ořechů. Aktivní uhlí má pórovitou strukturu a velký vnitřní povrch (400 – 1500 m2/g). 

Provádíme servis filtračních jednotek . Garantujeme a monitorujeme výstupy C10-C40, CHSK i hodnoty dalších parametrů.